Hoekstra BV
Achtergrondmuziek op de werkvloer
MFA Minnertsga
Geluidsinstallatie
G-star winkels
Pizzeria Ristorante La Gondola

Optimale geluidsoplossingen

PRO AV creëert geluidsoplossingen met de focus op eenvoud, doeltreffendheid en gebruiksvriendelijkheid. Wij dragen zorg voor de achterliggende audio infrastructuur en optimale afstemming van geluid op aanvullende (beeld)toepassingen.

 

Professionele geluidsinstallaties

PRO AV levert en installeert omroepinstallaties, multizonesystemen, centrale audio-installaties, radio op de werkvloer, apparatuur voor het weergeven van achtergrondmuziek, systemen voor draadloos presenteren, discussiesystemen voor vergaderruimtes, maar ook luidsprekers, microfoons en versterkers voor bedrijven, instellingen en verenigingen.

Heeft u interesse?

Bel ons op telefoonnummer

0515-434027 of vul het contactformulier in.

Branches

Meer dan 25 jaar ervaring

 

Als audiovisueel bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in deze branche nemen wij onze klanten graag bij de hand en gaan wij voor in het hele traject of werken wij proactief samen met uw elektrotechnisch installateur, aannemer, projectinrichter of ICT leverancier. Van advies tot installatie.

Meer dan 25 jaar ervaring

 

Met meer dan 25 jaar ervaring in deze branche nemen wij onze klanten graag bij de hand en gaan wij voor in het hele traject of werken wij proactief samen met uw elektrotechnisch installateur, aannemer, projectinrichter of ICT leverancier. Van advies tot installatie.

Meer dan 20 jaar ervaring

 

Met meer dan 20 jaar ervaring in deze branche nemen wij onze klanten graag bij de hand en gaan wij voor in het hele traject of werken wij proactief samen met uw elektrotechnisch installateur, aannemer, projectinrichter of ICT leverancier. Van advies tot installatie.