Sportaccommodaties
Opti Sport Health Club, Sneek
Groningen Atletiek
Een omroepinstallatie om een complete beleving te creëren bij de wedstrijden
Sportaccommodaties
KWS 'Starteiland' Sneek
Sportaccommodaties
Kulturhûs Oudehaske
Sneker Sporthal
Eenvoudige bediening en multifunctioneel inzetbaar

Sportaccommodaties

Audiovisuele totaaloplossingen voor sportscholen en sportaccommodaties

Beeld- en geluidstechniek en sportbeleving horen bij elkaar! Muziek is een onmisbaar ingrediënt voor de beleving van een workout. Muziek zorgt voor de juiste stemming, de juiste groove en het juiste tempo tijdens een workout. Virtuele lessen via videobeeldscherm zijn in veel sportscholen een vast onderdeel van het aanbod.


PRO AV biedt de volgende audiovisuele oplossingen voor sportscholen en sportaccommodaties:
 

Achtergrondmuziek | Audio Multizonesystemen

 

80% van de sporters geniet meer van een workout als er achtergrondmuziek wordt gedraaid.
De juiste muziek op het juiste volume in het juiste tempo stimuleert de sportbeleving en bevordert de sportprestaties. Onze achtergondmuzieksystemen stemmen we af op de eigenschappen van elke afzonderlijke ruimte.

In de kantine leven andere muziekwensen dan in de fitnessroom. Met een audio multizonesysteem kunt u met een installatie in meerdere ruimtes (zones) tegelijk verschillende muziek laten horen. Er zijn eenvoudige zonesystemen met 2 of 3 zones maar het is ook mogelijk om veel meer zones te creëren.
 

Omroepsystemen

 

Wie heeft er gescoord? Waar vindt de prijsuitreiking plaats? Wil de moeder van Marieke naar de receptie komen? Met een omroepsysteem kunt u mededelingen in een of meerdere ruimtes hoorbaar maken. Spraakverstaanbaarheid staat of valt met een vlekkeloze techniek, juist afgestemde frequenties en volume.

PRO AV kan het omroepsysteem integreren in het multizone-audiosysteem maar u kunt ook kiezen voor een stand alone omroepsysteem. Zowel een outdoor omroepinstallatie als een indoor omroepinstallatie behoort tot de mogelijkheden.

 

PRO AV is trotse partner van Sport-Speaker.nl, specialist in het aanleggen van geluidsinstallaties op sportaccommodaties als voetbalvelden, hockeyvelden, atletiekbanen en tennisvelden. Maar ook in sporthallen, zwembaden en sportkantines.

Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij het uitdenken van de ideale geluidsinstallatie voor uw sportaccommodatie.


Videoschermen en audiosystemen voor virtual sport 

 

Spinning, yoga, bootcamp, dance: virtueel sporten wint in snel tempo terrein. Voor sportscholen en sportaccommodaties biedt virtual sport een interessant verdienmodel. Met onze audiovisuele oplossingen bezorgen wij uw klanten een optimale sportbeleving door perfect afgestemde en goed geïntegreerde beeld- en geluidstechniek.


Narrowcasting | Informatiezuilen

 

Met narrowcasting kunnen sporters tijdens hun work out genieten van videobeelden, sportwedstrijden of spectaculaire documentaires. Maar u kunt narrowcasting ook inzetten om uw bezoekers attent te maken op nieuwe producten, aanbiedingen of sportevenementen.


Heeft u interesse in één van bovenstaande oplossingen of wilt u andere wensen met ons bespreken?
Neem dan contact met ons op, PRO AV denkt graag met u mee!

Heeft u interesse?

Bel ons op telefoonnummer

0515-434027 of vul het contactformulier in.

Heeft u interesse?

Bel ons op telefoonnummer

0515-434027 of vul het contactformulier in.

Meer dan 20 jaar ervaring

 

Met meer dan 20 jaar ervaring in deze branche nemen wij onze klanten graag bij de hand en gaan wij voor in het hele traject of werken wij proactief samen met uw elektrotechnisch installateur, aannemer, projectinrichter of ICT leverancier. Van advies tot installatie.