Installatie
Installatie

Installatie en onderhoud

De optimale compositie van beeld en geluid, dát is het resultaat waarnaar wij streven. De installatie-afdeling van Pro Audio Visueel ontzorgt uw organisatie, en levert maatwerk met oog voor bedieningsgemak en efficiency.

 

Technische dienst

Wij beschikken zelf over een eigen technische dienst, waardoor wij onze klanten snel kunnen helpen. Storingen of defecten in producten en systemen zullen hierdoor altijd eerst "in-huis" worden bekeken. Bovendien beschikken we zelf over veel spare parts, waardoor een printplaat, zekering of andere reparatie snel uitgevoerd kan worden. Reparaties kunnen desgewenst ook op locatie uitgevoerd worden. Storingen kunnen dan direct worden verholpen door één van onze technici.

Er kan altijd iets mis gaan met techniek. Voor urgente gevallen belt u buiten kantoortijden met onze storingsdienst: 0515-227036. Wij helpen u graag!

 

Onderhoudsplan

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw installatie. Regelmatig onderhoud van uw beeld- en geluidsinstallatie verlengt de levensduur. Hierdoor gaat uw systeem langer mee, waardoor u minder snel in vervanging hoeft te investeren.
Onderhoud is niet alleen belangrijk voor de levensduur van uw audiovisuele installatie, het voorkomt tevens storingen. De installatie is betrouwbaarder in het gebruik. Zo komen uw medewerkers en klanten nooit voor onaangename verassingen te staan.
Door regelmatig service en onderhoud te plegen, bent u er altijd van verzekerd dat uw installatie in topstaat verkeerd. Al uw apparatuur wordt periodiek op deskundige wijze onder de loep genomen en uitvoerig getest. Zo kunnen wij de zwakke plekken van ieder systeem in kaart brengen en – indien nodig – goed onderbouwd met vervangings- en verbetervoorstellen komen. Op deze manier pakken we preventief en correctief onderhoud in één klap!

Dit doen we op basis van een Service Level Agreement. Zo houden we niet alleen uw installatie in topconditie. Maar geven u ook inzage in de actuele technische staat, brengen kansen en risico’s in kaart en geven u hier bij iedere periodieke controle een uitgebreide rapportage van.

Heeft u interesse?

Bel ons op telefoonnummer

0515-434027 of vul het contactformulier in.

Branches

Meer dan 25 jaar ervaring

 

Met meer dan 25 jaar ervaring in deze branche nemen wij onze klanten graag bij de hand en gaan wij voor in het hele traject of werken wij proactief samen met uw elektrotechnisch installateur, aannemer, projectinrichter of ICT leverancier. Van advies tot installatie.

Meer dan 20 jaar ervaring

 

Met meer dan 20 jaar ervaring in deze branche nemen wij onze klanten graag bij de hand en gaan wij voor in het hele traject of werken wij proactief samen met uw elektrotechnisch installateur, aannemer, projectinrichter of ICT leverancier. Van advies tot installatie.

Meer dan 25 jaar ervaring

 

Als audiovisueel bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in deze branche nemen wij onze klanten graag bij de hand en gaan wij voor in het hele traject of werken wij proactief samen met uw elektrotechnisch installateur, aannemer, projectinrichter of ICT leverancier. Van advies tot installatie.

Meer dan 20 jaar ervaring

 

Met meer dan 20 jaar ervaring in deze branche nemen wij onze klanten graag bij de hand en gaan wij voor in het hele traject of werken wij proactief samen met uw elektrotechnisch installateur, aannemer, projectinrichter of ICT leverancier. Van advies tot installatie.