Achtergrondmuziek Julius van der Werf

De bestaande opslagloods van tegelgroothandel Julius van der Werf in Sneek is uitgebreid met 2200 m2. Daar mag natuurlijk achtergrondmuziek niet ontbreken. De kantine en personeelsruimte zijn vernieuwd. Met de wens om beide ruimtes toe te voegen aan de centrale geluidsinstallatie kwam Julius van der Werf bij Inferno Audio Visueel.


Pendule luidsprekers
De nieuwe opslagloods heeft een hoog plafond. Aan het dakspant in de nok zijn daarom pendule luidsprekers bevestigd, de luidsprekers hangen daarmee centraal in de hal. Het geluid van deze luidsprekers straalt rondom af. Dankzij deze opstelling is met vier luidsprekers deze nieuwe hal voorzien van achtergrondmuziek. In de verkeersruimte tussen de twee hallen, in het magazijnkantoor, de kantine en de personeelsruimte zijn kleinere opbouw luidsprekers geplaatst. In alle ruimtes kunnen de medewerkers genieten van internetradio.


Centrale geluidsinstallatie
De apparatuur is centraal weg gebouwd in een 19” wandrack. Een centrale geluidsinstallatie heeft vele voordelen. Dit type installatie zorgt bijvoorbeeld voor minder kans op storingen, dan wanneer de apparatuur overal verspreid is. Met lokale volumeregelaars kan per ruimte het geluidsniveau aangepast worden.


Julius van der Werf
Tegelgroothandel Julius van der Werf, met vestigingen in Sneek en Groningen, levert tegels voor onder andere keukens en badkamers. In de bouwshop voor professionals vinden bedrijven alles wat ze nodig hebben om compleet tegelwerk te leveren. Ook verzorgt Julius van der Werf passende tegelconcepten voor verschillende projecten. Denk aan zwembaden, autogarages, horeca, hotels, vakantieparken en zorginstellingen.

Omroepinstallatie in uw showroom of fabriekshal?
Doe uw medewerkers en bezoekers een plezier en leg een centrale radio installatie aan in uw bedrijfshallen. Net als Julius van der Werf heeft gedaan. Hun voornaamste reden was het realiseren van een comfortabele werkplek. Muziek speelt hierbij een belangrijke rol, omdat het bijdraagt aan een positieve werksfeer. Wanneer u meer wilt weten over onze oplossingen dan kunt u onze informatie pagina over geluidsinstallaties voor bedrijfshallen bekijken. Natuurlijk kunt u ook direct een gratis offerte aanvragen. Onze vaklui nemen binnen een werkdag nog contact met u op.

Inferno Audio Visueel is trots partner van Business Audio Systems.


Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij het uitdenken van de ideale geluidsinstallatie voor uw bedrijfsruimte.


Of bel ons direct op 0515-434027​​

Klik hier voor meer referenties van AV voorzieningen voor bedrijven.