Geluidsinstallatie Aquatec Industries

De allermooiste sloepen showroom van Nederland is te vinden bij Aquatec Industries in Woudsend. Algemeen directeur Klaas Schiphof gaf aan Inferno Audio Visueel de opdracht voor een goed achtergrondmuziek systeem in de showroom met internetradio en Spotify mogelijkheden. Voor de presentatie van de verschillende modellen sloepen en aankondiging van bijvoorbeeld shows is in de ontvangstruimte een narrowcasting player gemonteerd.


Achtergrondmuziek voor een prettige sfeer
Verspreid door de showroom zijn compacte opbouwluidsprekers aan de wand gemonteerd. Deze zijn zodanig gericht, zodat zij door de hele showroom zorgen voor een prettig stukje muziek. De muziek staat niet te hard, zodat adviseurs en klanten elkaar kunnen blijven verstaan. Echter worden de gesprekken wel zodanig gemaskeerd, zodat andere klanten niet kunnen verstaan wat er wordt gezegd. Dankzij de muziek wordt er vrijer gecommuniceerd.


Bedieningsgemak en functionaliteit staan centraal
De installatie is eenvoudig in de bediening door twee volume regelaars naast de ingang van de showroom. De regelaars zijn gekoppeld aan de centrale geluidsinstallatie van Business Audio Systems, welke veilig geplaatst is in een kast in de ontvangstruimte.


Audio installatie met internetradio
Internetradio is niet meer weg te denken in het bedrijfsleven. FM gaat vermoedelijk in 2022 verdwijnen en dat zorgt ervoor dat bedrijven op zoek zijn naar alternatieven. Internetradio biedt bij een stabiele verbinding een ontvangst zonder ruis. Bovendien kunnen er heel veel zenders worden opgezocht. Veel meer dan FM. Prettig is ook dat een bediening via de smartphone makkelijk geïntegreerd kan worden.


Aquatec Industries
Aquatec Industries, gelegen in het Friese Woudsend, is de grootste sloepenbouwer van Nederland. Met drie sloepen merken; het moderne Antaris, het exclusieve Makma en het klassieke Maril biedt Aquatec sloepen voor elke watersportliefhebber wat wils. Aquatec heeft een unieke verkoop locatie, namelijk een 1.500 m2 grote indoor haven. Alle sloepen van Maril, Antaris en Makma liggen hier in het water aan mooie steigers. Het hele jaar door, dus ook in de winter, kan men de sloepen bekijken, maar ook instappen en zo de stabiliteit voel van de verschillende sloepen en verschillende merken.

Omroepinstallatie in uw showroom of fabriekshal?
Doe uw gasten en medewerkers een plezier en leg een centrale radio installatie aan in uw bedrijfshallen. Net als Aquatec industries heeft gedaan. Hun voornaamste reden was het realiseren van een comfortabele werkplek. Muziek speelt hierbij een belangrijke rol, omdat het bijdraagt aan een positieve werksfeer. Wanneer u meer wilt weten over onze oplossingen dan kunt u onze informatie pagina over geluidsinstallaties voor bedrijfshallen bekijken. Natuurlijk kunt u ook direct een gratis offerte aanvragen. Onze vaklui nemen binnen een werkdag nog contact met u op.

Inferno Audio Visueel is trots partner van Business Audio Systems.

Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij het uitdenken van de ideale geluidsinstallatie voor uw bedrijfsruimte.


Of bel ons direct op 0515-434027​​

Klik hier voor meer referenties van AV voorzieningen voor bedrijven.