Kantoorruimte Gemeente Súdwest Fryslân

Het grootste deel van de werknemers van de Gemeente Súdwest Fryslân zit nu op een centrale plek aan de Marktstraat in Sneek. Eind 2019 is het kantoor van ruim 10.000 m2 in gebruik genomen. In navolging van het Bestjoershûs en het Súdwesthûs heeft de gemeente Inferno Audio Visueel benaderd om verschillende beeldvoorzieningen op de diverse werkplekken, alsmede de beeldvoorzieningen voor de narrowcasting en ook de aanvullende audio voorzieningen voor de Sportruimte en het Personeelsrestaurant te installeren. Uitgangspunt voor de nieuwe installatie is dat de al bestaande apparatuur zo veel mogelijk opnieuw ingezet wordt (oftewel circulair).


Personeelsrestaurant
In opdracht van Lodema Elektrotechniek is het Personeelsrestaurant voorzien van audiovoorzieningen. De ruimte wordt voornamelijk gebruikt als restaurant, daarbij is de mogelijkheid van achtergrondmuziek gewenst. Daarnaast wordt de ruimte ook gebruikt om toespraken en presentaties te geven. Met behulp van een eenvoudig te bedienen wandpaneel kan men kiezen uit drie verschillende audiobronnen en daar vervolgens ook het gewenste volume bij kiezen. Naast de draadloze microfoon kan gekozen worden voor de audio van een mobiel Presentatiescherm en een extra Audio ‘inprik’ voor een externe audiobron. Voor een gelijkmatige verdeling van het geluid zijn meerdere kolomzuil luidsprekers gemonteerd.

Ter ondersteuning bij presentaties zijn twee mobiele 75 inch displays geplaatst. Deze displays kunnen gekoppeld worden aan de vaste installatie. Daarnaast zijn op de mobiele displays voorzieningen aangebracht (zoals een soundbar), zodat de displays ook in andere ruimtes ingezet kunnen worden.


Sportruimte
Voor de medewerkers van de Gemeente Súdwest Friesland is een sportruimte gerealiseerd. In deze ruimte zijn plafondluidsprekers gemonteerd. Het audiosysteem kan via een bluetooth ontvanger of Apple TV beeld en geluid weergeven. De weergave van beelden kan op een 65 inch scherm. Met behulp van een iPad kan de audiovisuele installatie eenvoudig bediend worden. Hiervoor is een op maat geprogrammeerd besturingssysteem gebruikt.


Gemeente Súdwest-Fryslân
Na een fusie in 2011 van de gemeenten Sneek, Bolsward, Wymbritseradiel, Wûnseradiel en Nijefurd is de gemeente Súdwest-Fryslân gevormd. Later is de gemeente uitgebreid door het opheffen van de gemeenten Boarnsterhim (per 2014) en Littenseradiel (per 2018).


Upgrade van uw presentatieruimtes?

Elke organisatie heeft wel een vergaderruimte met een beeldscherm voor de weergave van presentaties, maar hoe maak je die ruimtes geschikt voor bijvoorbeeld videoconferencing.
In basis is nodig:

  • Een beeldscherm om alle deelnemers van de meeting op te tonen.
  • Een camera om de deelnemers in de vergaderruimte weer te geven
  • Een microfoon om hen verstaanbaar te maken.
  • Speakers voor de audioweergave van de deelnemers aan de andere zijde (deze speakers kunnen ook in het beeldscherm zitten)
  • Videoconferencing software waar u als organisatie gebruik van gaat maken
  • Een stabiele internetverbinding
  • Een nuc, computer, laptop of smart device

Wanneer u meer informatie wilt weten over het upgraden van uw vergaderruimte kunt u deze blog-pagina bekijken. Natuurlijk kunt u ook direct een gratis offerte aanvragen. Onze vaklui nemen binnen een werkdag nog contact met u op.


Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij het uitdenken van de ideale audiovisuele installatie voor uw organisatie.​​​​

Klik hier voor meer referenties van AV voorzieningen voor bedrijven.