Achtergrondmuziek voor De Kajuit Sneek

Gasten van De Kajuit kunnen weer volop genieten van uitstekende achtergrondmuziek. Voor Café Restaurant De Kajuit in Sneek is achtergrondmuziek een belangrijk onderdeel van de beleving van de gasten. De oude audio installatie was ingewikkeld te bediening en de spreiding van het geluid niet goed. De Kajuit is verdeeld in drie zones; restaurant zaal, café en terras. Met de gebruiksvriendelijke zone-mixer van Optimal Audio en pendule luidsprekers van Sonance is de geluidsinstallatie weer helemaal naar wens.


Eenvoudige bediening
Bedieningsgemak is van groot belang! Het personeel van De Kajuit moet eenvoudig en snel het volume en de audiobron in de verschillende zones kunnen aanpassen. In het digitaal geprogrammeerde systeem van Optimal Audio zijn hoogwaardige afstellingen gemaakt van de verschillende onderdelen. De gebruiker kan achter de bar met enkele knoppen de gewenste audiobron en het gewenste volume kiezen.


Pendel luidsprekers
Het voordeel van pendels is dat je geluid van bovenaf kunt projecteren in plaats van vanaf een wand. Door het geluid vanaf een hoog plafond rechtstreeks naar beneden te projecteren kun je de dekking echt perfectioneren. Zowel in de restaurant zaal als het café zijn twee Sonance pendel luidsprekers opgehangen. Het fantastisch, minimalistisch design gecombineerd met een verbazingwekkend geluid vullen de sfeer in De Kajuit uitstekend aan.


Café Restaurant De Kajuit Sneek
Uniek gelegen, aan Jachthaven De Domp1 in Sneek op loopafstand van het centrum is Café Restaurant de Kajuit gevestigd. U kunt genieten van een heerlijke lunch of diner op het terras met uitzicht op de jachthaven met zijn vele watersporters en recreanten. Het restaurant is zo in trek, dat zelfs inwoners uit het centrum van Sneek komen dineren. Hier genieten gasten al meer dan 25 jaar van heerlijk eten, de vriendelijke bediening, kleurrijke bootjes en, uiteraard, de rust.


Uitstekende achtergrondmuziek in uw horeca?

Bent u net als De Kajuit op zoek naar een goede centrale radio oplossing om uw gasten te voorzien van achtergrondmuziek? Bekijk dan eens onze informatiepagina waarin u alles leest over geluidsinstallaties in restaurants en andere horecagelegenheden.


Audiovisueel bedrijf Pro AV creëert audiovisuele totaaloplossingen met de focus op eenvoud, doeltreffendheid en gebruikersgemak. Wanneer u meer informatie wilt over onze oplossingen dan kunt u onze informatie pagina over audiovisuele oplossingen voor bedrijven bekijken. Natuurlijk kunt u ook direct een gratis offerte aanvragen. Onze vakmensen nemen binnen een werkdag nog contact met u op.


PRO AV is trots partner van Business Audio Systems.

Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij het uitdenken van de ideale audiovisuele installatie voor uw horeca gelegenheid.​​

Heeft u interesse?

Bel ons op telefoonnummer

0515-434027 of vul het contactformulier in.

Heeft u interesse?

Bel ons op telefoonnummer

0515-434027 of vul het contactformulier in.

Klik hier voor meer referenties van AV voorzieningen voor bedrijven.