Audiovisuele techniek ROC Friese Poort Sneek

In de Theater Zaal van ROC Friese Poort in Sneek heeft Inferno Audio Visueel de audiovisuele voorzieningen mogen herinrichten. De installatie bestaat uit een luidsprekersysteem, zendermicrofoons, beeldvoorzieningen en een uitgebreid verlichtingssysteem. Centraal staat een besturingssysteem voor eenvoudige bediening.


Bedieningsgemak en functionaliteit staan centraal
De installatie is eenvoudig te bedienen met een touchpanel. Voor het geluidsysteem kan op het bedieningspaneel gekozen worden tussen verschillende microfoons, mediaspeler en een externe input. De beamer kan aan en uit geschakeld worden en de bron kan geselecteerd worden, Zelfs de mogelijkheid voor draadloze presentaties is aanwezig.

Voor de verlichting zijn verschillende presets gemaakt die met een druk op het touchpanel opgeroepen kunnen worden.


Centrale geluidsinstallatie
Voor een compleet geheel is de apparatuur netjes in een afsluitbare serverkast geplaatst. Naast de voorversterker, versterkers, mediaspeler, ontvanger voor de draadloze microfoon en audio ondersteuning bij de beamer/projector zijn inprikpunten voor nog een extra microfoon, voor een eigen meegebrachte muziekdrager en ook een HDMI aansluiting naar de beamer/projector aangebracht.


Service en onderhoud

Voor de levensduur van audiovisuele apparatuur is goed onderhoud van groot belang. De apparatuur maakt op scholen veel draaiuren en verdient daarom extra aandacht als het gaat om onderhoud en ondersteuning. Inferno AV plant het onderhoud slim in, bijvoorbeeld tijdens de weekenden of de schoolvakanties in overleg met ROC Friese Poort.


ROC Friese Poort Sneek

ROC Friese Poort biedt op hun vestiging aan it Harste in Sneek zowel regulier mbo-onderwijs voor jongeren als volwassenen onderwijs via ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen.


Centrale geluidsinstallatie in uw onderwijs instelling?
Doe uw leerlingen en medewerkers een plezier en zorg voor een eenvoudig te bedienen audiovisuele installatie in uw onderwijsinstelling. Net als ROC Friese Poort in Sneek heeft gedaan. Hun voornaamste reden was het realiseren van eenvoudige bediening en praktische audiovisulele oplossingen. Wanneer u meer wilt weten over onze oplossingen dan kunt u onze informatie pagina over audiovisuele oplossingen voor het onderwijs bekijken. Natuurlijk kunt u ook direct een gratis offerte aanvragen. Onze vaklui nemen binnen een werkdag nog contact met u op.


Inferno Audio Visueel is trots partner van Business Audio Systems.


Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij het uitdenken van de ideale geluidsinstallatie voor uw onderwijs instelling.


Of bel ons direct op 0515-434027​​

Klik hier voor meer referenties van Inferno Audio Visueel.