Geluidsinstallatie de Holle Poarte

De oude muziekinstallatie in het uitgebreide toiletgebouw van de Holle Poarte heeft de afgelopen jaren met regelmaat storing en functioneerde op een gegeven moment helemaal niet. Inferno Audio Visueel werd gevraagd te zorgen voor een stabiele installatie die achtergrondmuziek afspeelt. Een verwarmd toiletgebouw met een ruim aantal douches, toiletten, wascabines, chemisch toilet en een afwasplaats met warm water en voor de allerkleinsten is er een speciale babywasruimte. In het midden is zelfs een leuk speeltuintje voor de kids om zichzelf te vermaken!


Achtergrondmuziek, een vak apart
Achtergrondmuziek doorbreekt de stilte. Inferno AV levert geluidsinstallaties speciaal om achtergrondmuziek subtiel weer te geven. Het is aanwezig in een ruimte, maar ook weer niet. Zachte muziek die past bij de sfeer van een uitgebreide sanitair gebouw op een camping. Dit soort muziek doorbreekt de stilte. En zorgt voor privacy.


Recreatiecentrum de Holle Poarte
Zon, zee en strand; de ingrediënten voor een succesverzekerde vakantie. Recreatiecentrum de Holle Poarte staat met zijn ligging aan het IJsselmeer bij Makkum, Friesland in ieder geval garant voor de zee en het strand. Maar ook als de zon het af laat weten is hier meer dan genoeg te beleven. Steekt de wind zijn kop op, dan zijn surfliefhebbers en andere watersportfanaten hier helemaal op hun plek.

Centrale radio in uw bedrijf?
Bent u net als Recreatiecentrum de Holle Poarte op zoek naar een goede centrale radio oplossing om uw gasten te voorzien van achtergrondmuziek? Bekijk dan eens onze informatiepagina waarin u alles leest over geluidsinstallaties in restaurants en andere horecagelegenheden.

Inferno Audio Visueel is trots partner van Business Audio Systems.


Wilt u een afspraak maken of een prijsindicatie? Vraag dan een gratis een vrijblijvende offerte aan. 


Of bel ons direct op 0515-434027​​​

 Klik hier voor meer referenties van AV voorzieningen voor bedrijven.