Schoolbel systeem voor OBS 't Partoer

OBS ’t Partoer uit Burgum heeft Schoolbel-systeem.nl benaderd om advies voor een nieuw schoolbelsysteem ter vervanging van de oude. Omdat de oude schoolbel installatie niet voldeed aan de wensen en niet gebruiksvriendelijk is, was deze inmiddels uitgeschakeld. Binnen een week is PRO AV met de directeur op locatie in  overleg geweest. Gekozen is voor een gebruiksvriendelijk systeem voor drie verschillende schoolpleinen met goed hoorbare buiten luidsprekers die geschikt zijn voor pauze-signalering. Daarnaast is het mogelijk om het schoolbelsysteem breder in te zetten en uit te zetten.


Geavanceerde audioprocessor

Het nieuwe systeem heeft een geavanceerde audioprocessor met geïntegreerde pauzebel, gekoppeld aan een NTP-server voor nauwkeurige tijdsmeldingen. Het kan tot 4 zones ingericht worden, voor OBS ‘t Partoer betekende dat dat pauzesignalering naar drie verschillende schoolpleinen gaat. Het schoolbelsysteem kan eenvoudig uitgebreid worden door het toevoegen van een extra luidspreker met eigen signalering.

Belschema’s eenvoudig aan te passen
In de Scheduler functie kunnen belschema's gemaakt worden door de tijd in te vullen en het belsignaal te selecteren. Hier kan ook ingesteld worden op welk volumeniveau het belsignaal te horen moet zijn op een specifiek schoolplein. De digitale klok heeft vele onafhankelijke programma's voor het instellen van lestijden en het automatisch omschakelen van zomer- en wintertijd. Daarmee is het systeem geschikt voor lestijdensignalering en verkorte roosters. Vanzelfsprekend kan het pauzesignaal overbrugd of onderbroken worden middels een aan/uit functie.


Breed inzetbaar
Doordat elk schoolplein als unieke zone is aangemaakt in het schoolbelsysteem is het bijvoorbeeld mogelijk om elk schoolplein een afwijkend geluid te geven op afzonderlijke tijdstippen. Ook kan het systeem ingezet als omroepsysteem, waarbij naar specifieke zones berichten kunnen worden doorgegeven. Andere toepassingen zijn bijvoorbeeld afspelen van achtergrondmuziek, aansluiten op de brandmeldinstallatie en integreren met het geluidsysteem van de aula.


OBS 't Partoer, Burgum
OBS ’t Partoer is een openbare school met één van de opmerkelijkste schoolgebouwen in Fryslân. De leerlingen mogen laten zien wat ze kunnen, ze krijgen álle kans zich te ontwikkelen. Er wordt een gedegen basis gelegd op het gebied van taal, lezen, rekenen, aardrijkskunde, geschiedenis enz. 't Partoer is tot stand gekomen door een fusie van drie Burgumer basisscholen (De Stins, De Tille en De Wikel). 't Partoer is gestart in een nieuw gebouw (1995) en centraal gelegen, vlakbij het centrum van Burgum en in de onmiddellijke nabijheid van allerlei voorzieningen, zoals de kinderopvang Kinderwoud, het zwembad en de sporthal. Daarnaast is er ook ruimte voor sport, muziek, kunst en cultuur, feesten en schoolreisjes. En dat in een gezellige sfeer, gebaseerd op duidelijke regels.

​​Lestijdensignalering voor uw school?
De schoolbel of lestijdensignalering speelt een cruciale rol bij de organisatie van een gestructureerde schooldag. Uw leerlingen en leerkrachten varen gedurende de dag blind op dit geluid. Veel schoolbel systemen zijn verouderd en passen niet meer bij de hedendaagse verwachtingen van het moderne onderwijs. Denk eens aan grote hoeveelheden roosterwijzigingen, examens of tentamens, een ander gebruik van bepaalde gebouwen en andere lesroosters voor bepaalde groepen binnen het schoolgebouw.


Ons schoolbel systeem is speciaal ontwikkeld om:

  • een rooster snel aan te kunnen passen,
  • verschillende roosters naast elkaar te laten lopen,
  • mee te bewegen met activiteiten binnen uw schoolgebouw
  • en om uw facilitaire medewerkers een makkelijk te bedienen tool te geven.


Wanneer u meer informatie wilt weten over onze oplossingen dan kunt u onze informatie pagina over schoolbelsystemen bekijken. Natuurlijk kunt u ook direct een gratis offerte aanvragen. Onze vakmensen nemen binnen een werkdag nog contact met u op.

Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij het uitdenken van de ideale geluidsinstallatie voor uw school.


Of bel ons direct op 0515-434027Over Schoolbel-Systeem.nl

Schoolbel Systeem is een initiatief van meerdere bedrijven die gespecialiseerd zijn in het aanleggen van geluidsinstallaties. Samen importeren wij de nieuwste technologie voor schoolbel installaties uit Amerika, die uiteindelijk in Nederland alle 'ouderwetse schoolbellen' moeten gaan vervangen. Met het doel om leerlingen en onderwijzers een duidelijke, gestructureerde en veilige schoolomgeving te bieden.

​​

Heeft u interesse?

Bel ons op telefoonnummer

0515-434027 of vul het contactformulier in.

Heeft u interesse?

Bel ons op telefoonnummer

0515-434027 of vul het contactformulier in.

Heeft u interesse?

Bel ons op telefoonnummer

0515-434027 of vul het contactformulier in.

Heeft u interesse?

Bel ons op telefoonnummer

0515-434027 of vul het contactformulier in.

 Klik hier voor meer referenties van AV voorzieningen.