Andreaskerk Leens

De Protestantse Gemeente Leens - Mensingeweer zocht voor de Andreaskerk in Leens een installatie voor het videostreamen van de kerkdiensten (KerkTV). Het nieuwe camerasysteem moet een vaste installatie in de kerk zijn, makkelijk te bedienen en ingezet kunnen worden voor zowel ondersteuning van de beelden in de kerk als voor de livestream via Kerkomroep. Kerk AV, onderdeel van Pro AV werd gevraagd om aan deze wensen invulling te geven.


Flexibele camera installatie
In de Andreaskerk zijn twee PTZ-camera’s gemonteerd. Er kan eenvoudig geschakeld worden tussen bijvoorbeeld de organist, de voorganger of het koor. Met de centrale camera installatie kunnen de camera’s bediend worden. De camera’s hebben een uitstekende zoomfunctie voor details weergaves. Door voorgeprogrammeerde presets zijn de juiste beelden snel beschikbaar en is de bediening eenvoudig. Met de joystick van de camera controller is het mogelijk om per camera naar de gewenste positie te sturen. Op de twee preview schermen kan bekeken worden of de camera het gewenste beeld weergeeft. De video-mixer en video-switcher maken het mogelijk om de juiste beelden naar de livestream te sturen en andere beelden naar de beamer in de kerk te sturen. De uitzendingen kunnen via Kerkomroep teruggekeken worden.


Andreaskerk Leens
De Protestantse Gemeente Leens – Mensingeweer is een onderdeel van de Protestantse Kerk in Nederland. De Andreaskerk in Leens is gebouwd in 1841 en beschikt over een tweeklaviers Bader-orgel.​​

Audiovisuele installatie voor uw kerk?
Of het nu gaat om livestreaming, geluidstechniek, beeldvoorzieningen of een complete audiovisuele installatie, Kerk AV gaat met u op zoek naar een maatwerkoplossing die past bij uw budget en gebruikerswensen. Wanneer u meer wilt weten over onze oplossingen dan kunt u onze informatie pagina Kerk AV bekijken. Natuurlijk kunt u ook direct een gratis offerte aanvragen. Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.


Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij het uitdenken van de ideale audiovisuele installatie voor uw kerk.

Heeft u interesse? Bel ons op telefoonnummer 0515-434027 of vul het contactformulier in:

Kerk AV maakt onderdeel uit van Installatiebedrijf PRO AV. Een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van geluid- en beeldtechnieken.


 Klik hier voor meer referenties van Kerk AV.