Het Vierkant Benningbroek

Voor Het Vierkant is Het Witte Kerkje in Benningbroek door Kerk AV voorzien van nieuwe audio- en beeldvoorzieningen voor de ondersteuning van de kerkdiensten. Naast de diensten wordt de kerk ook voor andere activiteiten beschikbaar gesteld en ook dan wordt er gebruik gemaakt van deze middelen.


Zuilluidsprekers
Spraakverstaanbaarheid wordt beïnvloed door een galm die in een kerk altijd aanwezig is. Belangrijk is om het geluid zo min mogelijk de hoogte in te sturen, maar juist zo veel mogelijk richting de toehoorders. Voor dat doel zijn er zuilluidsprekers geïnstalleerd. Naast een aantal draadloze microfoons is er ook een vaste microfoon beschikbaar.


Plezierige zichtlijnen
De witte muur aan weerszijden van de preekstoel is gekozen voor de projectie van de beeldvoorziening. Deze positie zorgt voor goede en plezierige zichtlijnen. Op het moment dat deze voorzieningen niet gebruikt worden staan ze niet in de weg en zijn ze zelfs ‘onzichtbaar’.


‘Inferno AV komt met creatieve oplossingen’
Dhr. Jan Hania, kerkrentmeester van Protestantse Gemeente Het Vierkant: “We zijn erg blij met deze mooie voorzieningen. De meerwaarde van Inferno AV is voor ons dat ze verstand hebben van de  specifieke problemen die in een kerkgebouw spelen, zoals de akoestiek. De mensen van Inferno denken echt met je mee en komen met verrassende en creatieve oplossingen. De samenwerking is heel prettig en op onze vragen krijgen we steeds heel vlotte reacties. Wij bevelen Inferno AV van harte aan.”

Audiovisuele installatie voor uw kerk?
Of het nu gaat om livestreaming, geluidstechniek, beeldvoorzieningen of een complete audiovisuele installatie, Kerk AV gaat met u op zoek naar een maatwerkoplossing die past bij uw budget en gebruikerswensen. Wanneer u meer wilt weten over onze oplossingen dan kunt u onze informatie pagina Kerk AV bekijken. Natuurlijk kunt u ook direct een gratis offerte aanvragen. Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.


Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij het uitdenken van de ideale audiovisuele installatie voor uw kerk.

Heeft u interesse? Bel ons op telefoonnummer 0515-434027 of vul het contactformulier in:

Kerk AV maakt onderdeel uit van Installatiebedrijf PRO AV. Een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van geluid- en beeldtechnieken.


 Klik hier voor meer referenties van Kerk AV.