Livestream carillon Martinitoren Sneek

Livestream carillon Martinitoren Sneek
Alles wat stadsbeiaardier Bob van der Linde speelt op het carillon in de toren van de Martinikerk Sneek was wel te horen in de stad, maar niet te zien. De Gemeente Súdwest Fryslân had daarom de wens voor een Livestream en meekijkscherm bij Pro AV neergelegd.


PTZ camera

Vanuit de Toren (dakruiter) van de Martinikerk is een Livestream opgezet zodat men (live) kan zien en volgen wat er boven bij de beiaardier gebeurd en hoe het er daar dan uitziet. Het klavier en de beiaardier worden in beeld gebracht met een ‘PTZ’ camera. Daarnaast is het ook mogelijk om met behulp van een preset op een touchscreen het uitzicht vanuit de Martinitoren in beeld te brengen.


Geluid voor de livestream
Voor het geluid bij de Livestream zijn twee microfoons direct onder het klokkenspel geplaatst. Bij slecht weer kunnen de microfoons door de beiaardier binnen gezet worden. Daarnaast heeft de Beiaardier ook een eigen microfoon waardoor hij eventueel ook iets kan vertellen en/of een toelichting kan geven.


‘High-Brightness’ beeldscherm
Bij de Martinikerk is achter het raam een ‘High-Brightness’ beeldscherm geplaatst.  Als het carillon bespeeld wordt, kunnen voorbijgangers de beiaardier ook in actie zien. Daarnaast is het mogelijk om de beiaardier te zien en horen via een link op de eigen website van de Gemeente Súdwest Fryslân.

Carillon Martinitoren Sneek
In het centrum van Sneek staat de Martinikerk. In de toren (ook wel dakruiter genoemd) bevindt zich klokkenspel, het omvangrijkste carillon van Friesland.  De klokken zijn dagelijks automatisch via een speeltrommel te horen. Elke vrijdag en zondag van 12:00 tot 12:30 uur bespeelt de stadsbeiaardier Bob van der Linde het carillon. De livestream is dan online te volgen via deze link: https://swf.frl/martinitoren

Audiovisuele oplossingen voor uw organisatie?
Presentaties met beeld en geluid en videoconferencing. Audiovisuele toepassingen zijn niet meer weg te denken uit ons zakelijk leven. De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel; steeds meer toepassingsmogelijkheden en slimme oplossingen zijn ook voor uw bedrijf binnen handbereik. Pro AV creëert audiovisuele totaaloplossingen met de focus op eenvoud, doeltreffendheid en gebruikersgemak. Wanneer u meer informatie wilt weten over onze oplossingen dan kunt u onze informatie pagina over audiovisuele oplossingen voor bedrijven bekijken. Natuurlijk kunt u ook direct een gratis offerte aanvragen. Onze vakmensen nemen binnen een werkdag nog contact met u op.


Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij het uitdenken van de ideale audiovisuele installatie voor uw presentatieruimte.


Of bel ons direct op 0515-434027​​

Heeft u interesse?

Bel ons op telefoonnummer

0515-434027 of vul het contactformulier in.

Heeft u interesse?

Bel ons op telefoonnummer

0515-434027 of vul het contactformulier in.

 Klik hier voor meer referenties van AV voorzieningen.