Geluidsinstallatie SV Bedum

Het voetbalveld en het terras van SV Bedum zijn uitgerust met een nieuwe geluidsinstallatie. De vorige installatie was inmiddels sterk verouderd en de spraakverstaanbaarheid niet toereikend. Via Sport-Speaker.nl werd contact gelegd met Inferno Audio Visueel. Na een demonstratie op het veld van sportpark Bedum heeft het bestuur van SV Bedum gekozen voor een systeem van het Amerikaanse Community Professional, aangevuld en versterkt door Apart Audio en Powersoft met vijf jaar garantie.


De beste geluidsinstallatie voor het voetbalveld
De geluidsinstallatie voor het hoofdveld bestaat uit twee hoornluidsprekers van Community Professional die zorgen voor een kraakheldere geluidskwaliteit. De mediaplayer met internetradio heeft ook Spotify aan boord. Deze mediaspeler zorgt voor extra beleving langs de lijn. De centrale installatie is overzichtelijk in een 19” rack gemonteerd en in de bestuursruimte geplaatst.


Clubgebouw en terras
Door plaatsing van speakers aan de gevel van clubgebouw kan ook op het terras genoten worden van de muziek in het clubgebouw. De weersbestendige 2-weg luidsprekers van Apart Audio hebben een goede verstaanbaarheid en muziekweergave. De installatie van het hoofdveld en het clubgebouw zijn aan elkaar gekoppeld. In het clubgebouw en op het terras kan daardoor ook de voetbalwedstrijd op het hoofdveld gevolgd worden.


SV Bedum

SV Bedum is in juli 2013 ontstaan uit de fusie van CVVB en VV Bedum. Bedum werd opgericht op 30 augustus 1933. CVVB werd opgericht op 23 april 1948. De voetbalvereniging telt bijna duizend leden. SV Bedum speelt in een paars shirt en zwarte broek. Het veldvoetbal kende tot het seizoen 2018-2019 zowel een zaterdag- als een zondagafdeling. Inmiddels is de zondagafdeling gestopt en is er alleen nog een zaterdagafdeling. Het eerste elftal komt uit in de tweede klasse J. Daarnaast kent SV Bedum een bloeiende zaalvoetbal-tak.

Geluidsinstallatie voor uw sportaccommodatie?
Inferno Audio Visueel is trotse partner van Sport-Speaker.nl, specialist in het aanleggen van geluidsinstallaties op sportaccommodaties  als voetbalvelden, hockeyvelden, atletiekbanen en tennisvelden. Maar ook in sporthallen, zwembaden en sportkantines. Wanneer u meer wilt weten over onze oplossingen dan kunt u onze informatie pagina over sportaccomodaties bekijken. Natuurlijk kunt u ook direct een gratis offerte aanvragen. We nemen binnen een werkdag nog contact met u op.


Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij het uitdenken van de ideale geluidsinstallatie voor uw sportaccommodatie.


Of bel ons direct op 0515-434027​​

Heeft u interesse?

Bel ons op telefoonnummer

0515-434027 of vul het contactformulier in.

Heeft u interesse?

Bel ons op telefoonnummer

0515-434027 of vul het contactformulier in.

 Klik hier voor meer referenties van AV voorzieningen voor sportverenigingen.