Nieuw geluid voor vv Heiligerlee

Nieuw geluid voor vv Heiligerlee

VV Heiligerlee kwam bij Sport-Speaker met de vraag voor een gebruiksvriendelijke muziek installatie voor de kantine met terras en een goed verstaanbare omroep installatie voor het hoofdveld en het oefenveld. Na een uitgebreide demonstratie op sportpark ‘de Hoogte’ en goed overleg met de voetbalvereniging heeft Pro AV voor vv Heiligerlee, provincie Groningen, een geluidsinstallatie ontworpen en geleverd.


Gebruiksvriendelijke muziek installatie

De centrale audio-installatie is in een afsluitbaar rack gemonteerd en bestaat uit versterkers, een media-speler (inclusief internettuner) en een ontvanger voor de zendermicrofoon. In de sportkantine achter de bar is een touchscreen wandpaneel waarmee de installatie eenvoudig bediend kan worden. Het systeem kan ook bediend worden door middel van een WebApp vanaf een Smartphone of Tablet.

Vier verschillende zones

Per zone (de Kantine, het Terras, het Hoofdveld en het Oefenveld) kan er een eigen bron en ook een eigen volume gekozen worden. Door meerdere zones gelijktijdig te selecteren kunnen zones ook aan elkaar gekoppeld worden.

Als ‘bronnen’ kan gekozen worden uit een draadloze microfoon, een media-speler of via een ‘inprik’ bekabeld een eigen geluidsdrager.

 

Luidsprekers

Aan de gevel van het Clubgebouw zijn twee weersbestendige Sport Speakers geplaatst. De twee luidsprekers zijn krachtig genoeg om de toeschouwers langs de lijn te bereiken. Deze hoornluidsprekers hebben een uitstekende spraakverstaanbaarheid en zeer goede muziekweergave.

Voor het Oefenveldveld is gekozen voor het zelfde type luidspreker. Voor het geluid op het Terras zijn een aantal kleinere weersbestendige luidsprekers gebruikt. In de Kantine is de bestaande geluidsinstallatie aangevuld met twee extra luidsprekers. De verdeling van het geluid is nu beter, daardoor kan elke overwinning gevierd worden.

Maar er is meer: Muziek tijdens de rust en de "derde helft"!

Om het systeem nog completer te maken is er een mediaspeler toegevoegd, deze mediaspeler omvat opties als:

  • Internetradio
  • DAB / DAB+
  • FM
  • USB
  • Spotify connect

VV Heiligerlee
VV Heiligerlee is een amateurvoetbalvereniging uit Heiligerlee, provincie Groningen. Opgericht op 18 juni 1928. De thuiswedstrijden worden op het "sportpark de Hoogte" gespeeld.

Geluidsinstallatie voor uw sportaccommodatie?
Pro AV is trotse partner van Sport-Speaker.nl, specialist in het aanleggen van geluidsinstallaties op sportaccommodaties  als voetbalvelden, hockeyvelden, atletiekbanen en tennisvelden. Maar ook in sporthallen, zwembaden en sportkantines. Wanneer u meer wilt weten over onze oplossingen dan kunt u onze informatie pagina over sportaccommodaties bekijken. Natuurlijk kunt u ook direct een gratis offerte aanvragen. We nemen binnen een werkdag nog contact met u op.


Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij het uitdenken van de ideale geluidsinstallatie voor uw sportaccommodatie.


Of bel ons direct op 0515-434027​​

Heeft u interesse?

Bel ons op telefoonnummer

0515-434027 of vul het contactformulier in.

Heeft u interesse?

Bel ons op telefoonnummer

0515-434027 of vul het contactformulier in.

 Klik hier voor meer referenties van AV voorzieningen voor sportverenigingen.