Sport-Speaker systeem voor Swift ‘64

Sport-Speaker systeem voor Swift ‘64

Swift ‘64 kwam via Sport-Speaker in contact met Pro AV. Om bezoekers goed te kunnen informeren en entertainen, heeft Swift ‘64 geïnvesteerd in een hoogwaardig Sport-Speaker systeem. Een gebruiksvriendelijke centrale muziek installatie voor de kantine en een goed verstaanbare omroep installatie voor het hoofdveld, de tribune en veld 2.

 

Gebruiksvriendelijke muziek installatie

De centrale audio-installatie voor de velden en de tribune is in een rack gemonteerd en bestaat uit versterkers, een media-speler (inclusief internettuner), een omroepmicrofoon en een ontvanger voor de zendermicrofoon. In de sportkantine een afsluitbaar rack gemonteerd met versterkers, een media-speler (inclusief internettuner) en een ontvanger voor de zendermicrofoon.

Twee verschillende zones

De buiten installatie is gesplitst in twee zones met een zone mixer. Het hoofdveld en de tribune vormen samen een zone en veld 2 de andere zone.

Als ‘bronnen’ kan gekozen worden uit een omroepmicrofoon, een draadloze microfoon, een media-speler of via een ‘inprik’ bekabeld een eigen geluidsdrager.

 

Topklasse buiten luidsprekers

Voor de velden zijn twee van onze topklasse luidsprekers op het dak van het clubgebouw geplaatst, die niet alleen een geweldige geluidsweergave bieden, maar ook een uitmuntende dekking. Deze luidsprekers zijn van Amerikaanse makelij, en zijn specifiek ontworpen voor deze toepassing. Dankzij de 12 inch woofer klinkt de luidspreker zeer warm en vol, zelf over grote afstanden.

Onder het dak van de tribune zijn twee weersbestendige Sport Speakers geplaatst.

Van achtergrondmuziek tot feestmuziek

In de kantine is een krachtig systeem aangelegd met luidsprekers van het merk MAG AUDIO. Deze luidsprekers zijn ontworpen voor serieuze inzet en hebben interne componenten die net wat groter zijn dan normaal, wat ervoor zorgt dat ze zelfs op hoog volume fantastisch klinken.

Maar er is meer: Muziek tijdens de rust en de "derde helft"!

Om het systeem nog completer te maken is er een mediaspeler toegevoegd, deze mediaspeler omvat opties als:

  • Internetradio
  • DAB / DAB+
  • FM
  • USB
  • Spotify connect
 

Voetbalvereniging SWIFT ‘64

Op 22 mei 1964 werd de Algemene Sportvereniging Swift ’64 opgericht. Swift ’64 is de voetbalclub voor Swifterbant en omstreken met het motto ‘Plezier, Passie & Presteren’. Een belangrijk onderdeel in de ontwikkeling is de nadruk op een gedegen jeugdopleiding waarin respect voor elkaar en technische vorming op basis van plezier in het spelletje centraal staan. De club telt ongeveer 500 leden. Daarvan zijn er ruim 300 spelende leden verdeeld over 22 teams.

Geluidsinstallatie voor uw sportaccommodatie?
Pro AV is trotse partner van Sport-Speaker.nl, specialist in het aanleggen van geluidsinstallaties op sportaccommodaties  als voetbalvelden, hockeyvelden, atletiekbanen en tennisvelden. Maar ook in sporthallen, zwembaden en sportkantines. Wanneer u meer wilt weten over onze oplossingen dan kunt u onze informatie pagina over sportaccommodaties bekijken. Natuurlijk kunt u ook direct een gratis offerte aanvragen. We nemen binnen een werkdag nog contact met u op.


Wij helpen u gratis en vrijblijvend bij het uitdenken van de ideale geluidsinstallatie voor uw sportaccommodatie.


Of bel ons direct op 0515-434027​​

Heeft u interesse?

Bel ons op telefoonnummer

0515-434027 of vul het contactformulier in.

Heeft u interesse?

Bel ons op telefoonnummer

0515-434027 of vul het contactformulier in.

 Klik hier voor meer referenties van AV voorzieningen voor sportverenigingen.